Köpvillkor

Beställning av posters

Observera att det inte följer med någon ram till postern. Var också medveten om att färgerna kan skilja sig en aning från det du ser på skärmen och det som sedan finns i tryck. Färgåtergivning kan nämligen skilja sig från bildskärm till bildskärm. Alla posters är illustrerade och designade av mig och tryckta på specialpapper (200 gr) som ger en perfekt återgivning och skarpa konturer. Pappret har en stark miljöprofil och är märkt med både FSC och EU Ecolabel.

För snyggast resultat rekommenderas en passepartout. En passepartout både skyddar och framhäver motivet som ramas in. 

Ångerrätt

Du som kund har 14 dagars ångerrätt på alla produkter i shopen. Du måste dock returnera varan i oskadat skick och det är då du som konsument som står för returkostnaden. Kontakta mig på mail med information om vilken vara det gäller och ordernummer. Återbetalning kommer göras inom 30 dagar och efter kontroll av den returnerade varan sätts pengarna in direkt på ditt konto.

Är din vara av någon anledning trasig så kontakta Marievictoria Design så ser vi till att du får en ny vara så fort som möjligt. 

Obs! Öppet köp gäller inte på rebatterade varor!

Priser

Alla priser är med inklusive moms. 

Leveransvillkor

Efter beställning printas postern och packas in i papptub och levereras med posten. 

Leveranstider och fraktkostnader

Varor postas inom 2-5 arbetsdagar.

Frakt inom Sverige är 30 kr.

Fri frakt vid köp över 350 kr.

Reklamation

Är din vara trasig, att det saknas en vara eller inte har kommit fram så kontakta mig inom 7 dagar efter leverans så ordnar vi detta. 

Ej uthämtade varor

Har du av någon anledning glömt att hämta ut din vara och de skickas tillbaka så debiteras alltid en 

fraktkostnad på 30 kr. 

Personuppgifter och åldersgräns

Du som beställer måste ha fyllt 18 år. Efter beställning av vara så lagras dina personuppgifter i vårt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas aldrig ut till andra företag. Detta enligt den nya dataskyddslagen GDPR.


Marievictoria Design

Ågatan 17 17262 Sundbyberg

Org.nr: 19850828-0024